odrzivost

PAKOVANJE I KOMPONENTE

 

Ekološka svest i zastita vazduha koji disemo je u središtu onoga što radimo zbog nas samih i buducnosti nase dece.  Ne volimo nepotrebno pakovanja.

Trudimo se da minimiziramo upotrebu plastike: od materijala koje koristimo 95% ili više su neplastični. 

  Zbog toga smo pokrenuli našu uslugu refill  tako da kada potrosite svoj parfem mozete dobiti dopunu istog po ceni smanjenoj za 20 % od pune cene parfema.  Sve sto treba da uradite jeste da nam dostavite praznu bocicu naseg parfema.

 

RUCNO IZRADJUJEMO PARFEME

 

Kao atelje za izradu parfema i edukaciju istih znači da kreiramo svoje parfeme od ideje do bočice.

To sve radi naš osnivač i parfimer Zaga Colovic u svojoj laboratoriji u Londonu pre nego sto ih ponudimo vama u ateljeu. Svaka mirisna nota i parfem u ateljeu je nasa formula i kreativni rad parfimera.

Mi ne kupujemo formule niti se bavimo kopijama istih. Smatramo da je to parfemski kriminal.

 

ZALIHE PROIZVODA

Sopstvene zalihe svedemo na minimum, jer imamo mali asortiman parfema i sve proizvodimo  ručno. Na ovaj način možemo kontrolisati sve sto proizvedemo i proizvesti samo količine koje su zaista potrebne.

 

 

 

Izrada Parfema

SASTOJCI I SIROVINE

ETIKA

 

Kvalitet je osnova svega što radimo. Biramo kvalitet, iskrenost i skromnost.

Biramo najkvalitetnije sirovine jer zaista imamo sreću da saradjujemo sa najboljim dobavljačima parfemskih molekula i prirodnih supstanci na svetu putem naše laboratorije u Londonu i njenih resursa direktno preko Zaginog dugogodisjnjeg iskustva i kontakta iz industrije.

 

MANUFAKTURA

 

Ne pratimo trendove i pokušavamo da kreiramo parfeme koji su iskrena emocija parfimera, vodic kroz emotivnu pricu koja je autenticna i jedinstvena. Na ovaj način održavamo našu kolekciju malom ali isto tako odvajamo vreme da kreiramo novi parfem i nikada ne žurimo i ne pravimo kompromise. Prosečno vreme potrebno za realizaciju jednog parfema je skoro dve godine. Na ovaj način izbegavamo da prebrzo lansiramo osrednje parfeme, izbegavamo masovnu manufakturu koja uzrokuje mnogo otpada.

oud caramel perfume packaging 50 ml
poklon kartica

POLITIKA FINANSIJA

 

Trudimo se da kao firma ne pozajmljujemo novac i da ostanemo 100% nezavisni i u tome smo uspeli , bar do sada.  Na ovaj način izbegavamo spoljni pritisak da proizvodimo i prodajemo količine koje su prevelike za naše tržište. 

Redovno reinvestiramo novac u kompaniju, kako bismo bili sigurni da možemo da održimo visoke standarde.

LJUDSKI RESURSI

Brinemo o našim zaposlenima koju su naši saradnici. Pruzamo im najbolje moguće uslove za rad, ucenje i napredovanje uz punu podrsku i nagrade za rad i zalaganja. 

kreirajte parfem