RADIONICE 

 

Napravi svoj parfem

Otkrijte tajne izrade parfema, nauciti osnovne tehnike izrade, doživite jedinstveno iskustvo i napravite svoj personalizovani parfem u formatu od 30ml

 

IZABERITE PARFEMSKU RADIONICU

 

RADIONICA U ATELJEU

SAZNAJ VISE

ONLINE RADIONICA

vISE iNFORMACIJA
Napravi svoj parfem poklon voucer

POKLON RADIONICA

SAZNAJ VISE

KONCEPT I PROGRAM KREIRALA I DIZAJNIRALA ZAGA COLOVIC, PARFIMER SA 16 GODINA ISKUSTVA U LONDONU

Iako su radionice iskustvo i zabava one su dizajnirane tako da vam pruze osnove u razumevanju i kreiranju parfema.

Uz stručno vođenje, naučićete koje su to kategorije parfema, sta tu top, middle i base notes, i kako da napravite svoju licnu parfemsku formulu.

MIRISNE NOTE ILI PARFIMERSKE SIROVINE

Mi smo parfemski atelje u Boegradu i laboratorija u Londonu, što znači da naš osnivač i parfimer, Zaga Colovic bira najbolje sastojke iz celog sveta. Kao nezavisni parfimer u Londonu i Beogradu Zaga ima pristup svim sirovinama za parfemsku industriju od retkih i dragocenih sastojaka preko sintetickih materijala.

Ne testiramo na zivotinjama i nasi sastojci su svi veganski.

Na radionici imate pristup mirisnim notama kojih ima 30 koje vam nude bezbroj kombinacije parfema, a vi odabirate ono sto se vama dopada i note koje vi volite.

 PERSONALIZOVAN PARFEM I ISKUSTVO

Nudimo  potpuno privatno iskustvo i ograničavamo broj učesnika na jedan, prostor je rezervisan samo za vas ili par , ako dvoje dolazi zajedno.

Naš cilj je vam pružimo savršeno okruženje da prosto doživite mirise i potpuno se prepustite njima.

Napravi ćete svoj parfem po svojoj meri u formatu od 30 ml.

 

 

 

ŠTA KAŽU UČESNICI RADIONICE

Jedinstveno iskustvo u pravljenju parfema, uz pomoc ljubaznog i iznad svega profesionalnog, edukovanog osoblja.Ova radionica je mesto gde cete uzivati, nauciti mnogo toga i kreirati culima svoj miris, svoju sopstvenu emociju.The Perfume Atelier Beograd preporucujem kao mesto koje trebate obavezno posetiti i uzivati u svemu sto nudi.

Andrea Knezevic

This theme is amazing, you can customize EVERYTHING! The theme is a 

Boris Bursac

Dobila sam radionicu kao poklon od supruga i kao poznavalac i ljubitelj niche parfema, nisam verovala da ovako nesto postoji i da moze da postoji u Beogradu. Savrseno iskustvo i savrsen parfem koji sam napravila. Hvala The Perfume Atelier-u zaista. 

Vesna Lazic

KONSULTACIJE ZA IZRADU PARFEMA