Profesionalne obuke  za parfimera

Profesionalne obuke su otvorene su za sve koji zele da se bave izradom parfema ili da osnuju svoj parfemski brend ili samo da nauce osnove izrade. Postoje 3 nivoa od porekla i poznavanja materijala, preko treniranja nosa i tehnika pa sve do osnivanja brenda i biznisa. Obuke su u osnovi individualni programi koji traju od 6 nedelja to 5 meseci u zavisnosti za sta se opredelite. 

 Ukoliko  je vaš cilj da naučite tajne i  tehnike izrade parfema i postanete parfimer i tako stvorite sopstveni brend ove obuke vam upravo to donese, jer su bazirane na individualnom i direktnom radu sa parfimerom iz Londona. 

Ukoliko ste zainteresovani sve informacije i detalje oko kursa, trajanja, cene mozete dobiti direktno od parfimera samo putem telefonskog razgovora kako bi parfimer mogao da vam predstavi opcije shodno vasem cilju i interesovanju.

Broj mesta je ogranicen  i prednost se daje onima koji imaju iskrenu zelju i pasiju za ovaj vid umetnosti.

 

 

NIVO 1 POZNAVANJE MATERIJALA I OLFAKTIVNE OSNOVE
nivo 2 Tehnike izrade parfema kroz akorde, blokove i kompleksne materijale
NIVO 3 BIZNIS , ZAKONODAVSTVO I POKRETANJE SVOG PARFEMSKOG BRENDA

STA KAZU ONI STO SU POHADJALI

 

Jedinstveno iskustvo sa Zagom na profesionalnim obukama na oba nivoa. Zaista je posvećena i može se mnogo naučiti iz njenih predavanja. Puno praktičnog rada, kvalitetne sirovine, skripte, saveti i što je još važnije bezrezervna podrška za sva pitanja i nedoumice su minimum koji ćete dobiti na kursu. Domaći zadaci su odlično osmišljeni kako za reviziju tako i kao podsticaj da se sve više razvijaju sopstvene tehnike i kreativnost.Uz njeno veliko znanje i podršku svakako ću nastaviti sa daljom edukacijom. Zadovoljstvo je učiti od pravog profesionalca,  hvala joj na tome! 

Jelena Nikolić, Beograd

kursevi za parfimera beograd

MATERIJAL I OPREMA Uključeni 

Gde god da se nalazite u Sribiji, regioni ili na svetu materijal i oprema će vam biti poslata. Sastojci su od najboljih renomiranih dobavljača iizuzetnog kvaliteta. Vas materijal i oprema se za vas pravi u Londonu i dostavlja u Srbiju gde mozete podici tako sto cete doci u Atelje ili vam materiajl dostaviti koristeci kurirske sluzbe.

1: 1 sa parfimerom

Obuke su privatne, individualne i 1: 1 sa Zagom Colovic, parfimerom uzivo preko Skype ili Zoom-a shodno dogovoru.

Zaga Colovic parfimer beograd

ŠTA DALJE

„Nakon zavrsenog kursa praticu vas mirisni put sa velikim interesovanjem. Bicu vam na raspolaganju za savet, sugestiju, misljenje. Pomno cu pratiti vas uspeh i ucinicu sve da vas brend/parfem bude uspesan, razlicit i najbolji“.

ZAGA

 

 

Cena obuka od EUR 2500 

Mogucnost placanja u 3 rate