Kako kupiti na sajtu www.theperfumeatelier.rs

Kako naručiti

 1. izaberite proizvod ili radionicu
 2. korpa
 3. unos podataka o naručiocu i mestu isporuke i dostava robe
 4. način dostave
 5. izbor načina plaćanja
 6. pregled i potvrda narudžbenice
 7. mozete napraviti nalog ili kupiti kao gost

 

Izbor proizvoda ill usluga

Proizvodi i usluge su organizovani po kategorijama.  Ukoliko imate nekih dodatnih pitanja o proizvodu,uslugama na pr radionicama možete nas kontaktirati ili posetiti naš atelje u Takovskoj 50.

Proizvod koji želite da naručite dodajte u korpu. Unesite podataka o naručiocu i mestu isporuke/dostavi proizvoda

U ovom koraku je potrebno da navedete podatke o naručiocu ukoliko se prethodno već niste registrovali i adresu gde je potrebno paket isporučiti. Molimo vas da ukoliko je adresa isporuke drugacija da nas obavestie ili navedete tacnu adresu na koju ce parket biti isporucen. U slučaju neispravno unetih podataka, može doći do vraćanja vaše pošiljke i sporije isporuke.

Način plaćanja

Plaćanje se može izvršiti na sledeće načine:

 • uplatnicom
 • platnim karticama.
 • Pay Pal – ne morate da imate Pay Pal racun da bi ste platili. Ovaj vid placanja je dostupan samo na medjunarodnoj stranici naseg sajta – engleska verzija

Uplatnicom (unapred) – Uplatu možete izvršiti u bilo kojoj pošti ili banci na teritoriji Republike Srbije. Ukupna vrednost koja se uplaćuje sadrži vrednost poručenih proizvoda bez troskova dostave. Nakon dobijanja izveštaja o uplati, porudžbina se  procesuira, a primer uplatnice sa podacima koje bi trebalo da prepišete u orginal uplatnicu dobićete nakon što potvrdimo detalje porudžbine.

Plaćanje platnim karticama 

Opšti uslovi kupovine

Kada posetite sajt www.theperfumeatelier.rs  i prilikom svake vaše kupovine važi pretpostavka da ste upoznati i da prihvatate uslove korišćenja koji su dole navedeni. Molimo vas da ih pažljivo pročitate.

Da bismo obradili vašu narudžbinu, potrebno je da nam pružite vaše ime i prezime, adresa, e-mail, kontakt telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da vam  isporučimo proizvode obavestimo o  statusu vaše narudžbine. Svi vasi podaci o korisnicima se strogo čuvaju, dostupni su samo zaposlenima koji obradjuju vasu porudzbinu.

Reklamacije

The Perfume Atelier ne garantuje za isporuku netačne porudžbine. Povraćaj novca ili zamenu proizvoda samo u slučaju da smo vam poslali proizvod koji niste naručili. Reklamacije prihvatamo u roku od 24 časa od dana prijema pošiljke. U slučaju reklamacije kupac je dužan da pošiljku vrati The Perfume Atelier-u o svom trošku ili da licno donese u atelje, ukoliko je prethodno takav vid reklamacije dogovoren. Povraćaj novca/zamena vrši se po prijemu vraćenog proizvoda i nakon odobravanja reklamacije. Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na broj telefona +381 (0) 61 648 0339

Imate pravo da nam vratite sporne proizvode, a mi ćemo vam vratiti vaš novac ili proizvod zameniti za drugi proizvod, po vašoj želji.

Uslovi pod kojima ćemo vam omogućiti povrat na ovaj način su sledeći:

 • roba koju nam vraćate mora biti neotpakovana i nekorišćena
 • od dana kada vam je roba isporučena nije proteklo više od 14 dana (računajući i neradne dane)
 • kontaktirali ste nas na e-mail adresu i dobili odgovor o sledecem koraku od nas

U roku od 14 dana od prijema urednog artikla The Perfume Atelier će vam vratiti plaćeni iznos uplatom na račun koji ste naveli.