The Perfume Atelier d.o.o. online shop dostava je dostupna širom Srbije, a cena za dostavu unutar Srbije iznosi 800 rsd. Ova cena je jedinstvena za sve proizvode koje naručite i neće se menjati bez obzira na veličinu, težinu ili vrednost vaše porudžbine.
Ukoliko želite da poručite proizvode izvan Srbije, medjunarodna dostava je takođe moguća po ceni od 2500 rsd. 
Kada vaša porudžbina bude obrađena i spremna za slanje, dobićete e-mail sa potvrdom o slanju i očekivanim datumom isporuke. Sve pošiljke se šalju preko pouzdanih kurirskih službi i biće vam dostavljene na vašu adresu.
Molimo vas da imate u vidu da se vreme isporuke može razlikovati u zavisnosti od vaše lokacije, ali uobičajeno vreme dostave je između 3 i 5 radnih dana za dostavu unutar Srbije, a za medjunarodnu dostavu vreme isporuke zavisi od destinacije i može biti duže.
Svi kupci imaju mogućnost besplatnog preuzimanja svoje porudžbine iz The Perfume Atelier koji se nalazi na adresi Beogradska 33, Beograd. Ova opcija je dostupna za sve kupce koji žele da preuzmu svoje porudžbine lično i uštede na troškovima dostave. 
Da biste iskoristili ovu opciju, prilikom kupovine na sajtu The Perfume Atelier d.o.o., potrebno je da označite polje „Lično preuzimanje“ prilikom procesuiranja vaše porudžbine. Nakon što porudžbina bude obrađena i spremna za preuzimanje, kupci će dobiti obaveštenje o tome putem e-maila ili telefona.
Besplatno preuzimanje porudžbine iz The Perfume Atelier d.o.o. ateljea je odlična opcija za kupce koji žive u Beogradu i žele da izbegnu troškove dostave, kao i za one koji žele da lično vide i testiraju proizvode pre nego što ih kupe.