011 50 ml

rsd23.000,00

EAU DE PARFUM

U srcu urbane raskoši, gde se ritam grada susreće s elegancijom, rađa se parfem koji oslikava istinski duh Beograda. „Metropola Emocija“ očarava svojim izuzetnim mirisnim putovanjem spajajući istočnu senzualnost sa zapadnom sofisticiranošću.

GLAVNA NOTA: Safran Tonka Akord

Ova olfaktorna simfonija počinje safinom eksplozijom safrana, koje se blisko povezuje s kremastom tonkom, stvarajući neodoljivu esenciju koja govori o ekskluzivnosti. Ove dragocene note omogućavaju da se parfem izdvoji kao simbol autentičnog gradskog izraza.

KREATIVNI PRISTUP

Ekskluzivne začinske note safrana su pažljivo ukomponovane s kremastom tonkom, dok se dodaci korijandera i čempresa donose kao izuzetno delikatni potezi u ovoj kompoziciji. Korijander pruža sofisticiranu pikantnost, dok čempres uvodi dozu svežine, kreirajući okvir za mirisnu panoramu koja odiše elegancijom.

Besprekoran buket belih cvetnih pupoljaka, poput bisera, dodaje notu čistote i luksuza. Ovi cvetovi predstavljaju esenciju grada, a zlatna nit ambera pruža senzualnost, stvarajući toplinu koja obasjava svaki trenutak nosioca ovog neodoljivog mirisa.

Parfem postaje sinonim za luksuzan doživljaj koji ujedinjuje prošlost, sadašnjost i budućnost grada Beograda. Ovaj parfem ne samo da opisuje metropolu, već i postavlja standarde za izuzetnost, noseći sa sobom priču o jedinstvenom spoju emocija i ekskluzivnosti.

PROBAJ SAMPLE              DOSTAVA                POZOVI 061 648 0339