BELGRADE PARFEM 10 ml

rsd7.000,00

Eau de Parfum

Parfem Beograd je ništa drugo nego moje lično vidjenje i ekspresija emocije prema gradu u kojem sam kao
mala provodila dosta vremena. Sam proces kreiranja je trajao dugo, jer sam želela da napravim parfem koji će
biti jedinstveno unisex, parfem koji ostavlja utisak na onoga ko ga nosi, nešto kao “moj lični miris” . Želela sam da se svako oseti posebno kada ga nosi i da svakome donese neko lepo sećanje, da svakome dozvolim da doživi emociju Beograda na svoj način.

 

GLAVNA NOTA: Svežina bergamota omotana jasminovim pupoljcima na drvetu kedra i sandalovine zasladjene vanilom.

KREATIVNI PRISTUP

U srcu Balkana, gde reka Dunav ljubi obale Beograda, rađa se jedinstvena emocija, zapečaćena u bočici Parfema Beograd. Proces stvaranja ovog parfema bio je putovanje kroz vreme, usmereno ka stvaranju nečega posebnog, nečega što će nosioca uvući u dubine svojih ličnih uspomena. Ideja je bila jasna – stvoriti unisex parfem koji će biti poput ličnog pečata, jedinstvenog za svakoga ko ga nosi.

INSPIRACIJA

Svež prolećni vetar, poput očiju zaljubljenih u grad, otvara veliko srce ovog parfema. To je srce Beograda, koje nudi čiste emocije prošarane sećanjima i začinjene slatko-gorkim notama, kao što je grad sa hiljadu lica.

Glavna nota ovog olfaktornog putovanja počinje svežinom limete, koja se nežno omotava oko jasminovih pupoljaka na drvetu kedra. Ove esencijalne note postepeno se stapaju s mirisima sandalovine, stvarajući drvenkastu harmoniju koja nežno obavija nosioca parfema. Završna nota vanile donosi slatki završetak, poput tople zagrljaja u hladnoj noći.

Ovaj parfem je unisex iskustvo, osvežavajuće drvenkast, išaran neodoljivim buketom jasmina. Kroz ovu aromu, svako može doživeti Beograd na svoj način, nositi ga kao lični miris i dozvoliti da ih vodi kroz sećanja na ovo čarobno mesto. Beograd nije samo grad; to je emocija koja pulsira kroz svaki kapljicu ovog parfema, pozivajući nosioca da se prepusti jedinstvenom doživljaju i stvori svoje nezaboravne uspomene.