BELGRADE PARFEMSKA SVECA

rsd9.500,00

Sveća Beograd je kao simbol dubine ličnih uspomena, stvorena sa istim kreativnim pristupom kao i parfem. Kroz pažljivo birane sastojke poput čistog sojinog voska i lanenog fitilja, ova sveća predstavlja svojevrsnu umetničku ekspresiju, istovremeno unisex i jedinstvenu za svakog korisnika. Sa svežim i dugotrajnim mirisom, ova sveća je poput ličnog pečata, osvetljavajući prostor svojim specifičnim karakterom.

 

U srcu Balkana, gde reka Dunav ljubi obale Beograda, ova sveća zrači jedinstvenom emocijom koja je originalno zapečaćena u bočici Parfema Beograd. Poput očiju zaljubljenih u grad, sveća prenosi istu svežinu prolećnog vetra, otvarajući vrata velikog srca grada. Ova sveća je više od običnog osvetljavanja prostora; ona je poziv na putovanje kroz sećanja, omogućujući svakome da doživi Beograd na svoj način, kao svoj lični miris.

Njen mirisni profil odražava glavne note Parfema Beograd, gde se svežina bergamota obavija jasminovim pupoljcima na drvetu kedra i sandalovini, zaslađenoj vanilom. Kroz ovu sveću, svako može osetiti pulsiranje emocije Beograda, dozvoljavajući im da stvore nezaboravna sećanja, istovremeno osvetljavajući svoj prostor svećom koja je više od mirisnog iskustva – ona je poziv na putovanje kroz vlastite emotivne pejzaže.

100% sojin vosak

Lanenim fitilj

240gr

Gorecih sati circa 50 – 60 sati