DVODNEVNA OBUKA ZA KREIRANJE I POKRETANJE SOPSTVENOG BIZNISA

Ova dvodnevna obuka pruža intenzivni jedan-na-jedan program za pojedince koji žele da razviju svoj biznis. Oba dana obuke fokusirani su na ključne aspekte poslovanja kako bi se polaznicima pružila sveobuhvatna priprema za pokretanje sopstvenog parfemskog brenda ili biznisa.

Kreativno Parfimerstvo je intenzivna obuka prvod dana koja se fokusira na individualni razvoj veština u stvaranju parfema. Ova personalizovana obuka pruža jedan-na-jedan iskustvo, omogućavajući učesnicima da se upuste u svet mirisa, kompozicija i tehnika pravljenja parfema.

Tokom prvog i drugog ana učesnici će istražiti proces razvijanja poslovne ideje, analizirati tržište i identifikovati ciljnu grupu. Drugi dan je posvećen izradi poslovnog plana, finansijskoj strategiji i upravljanju budžetom za pokretanje biznisa, marketing strategije, brendiranje i promociju, organizaciju posla i razvoj prodajnih veština sa fokusom na parfemsku industriju.

Drugi dan je posvećen detaljnoj izradi poslovnog plana, finansijskoj strategiji, kao i upravljanju budžetom za pokretanje biznisa. Takođe će se obraditi marketing strategije, brendiranje, promocija, organizacija posla i razvoj prodajnih veština, sve sa posebnim naglaskom na parfemsku industriju.

Oba dana obuke su fokusirani na pripremu za pokretanje biznisa, uključujući razmatranje pravnih aspekata u parfemskoj industriji, izbor poslovnog modela i upravljanje prvim koracima nakon pokretanja i puno toga.

Zaga Čolović, lično voditi našu ekskluzivnu obuku iz sveta parfema. Sa sedištem u srcu Londona, Zaga će doći u Beograd kako bi podelila svoje duboko znanje i strast prema mirisima.

Ako se nalazite izvan Beograda, nemojte brinuti – obuke su dostupne i u vašem gradu, uz prethodni dogovor.

Svaka obuka je pažljivo planirana i prilagođena vašim potrebama kako biste maksimalno iskoristili ovo iskustvo. Svi termini se dogovaraju unapred kako bismo osigurali da svaki polaznik dobije personalizovano iskustvo.

Zakazivanje je jednostavno! Kontaktirajte nas putem emaila [email protected]  kako biste rezervisali svoje mesto i saznali više detalja.