KREATIVNO PARFIMERSTVO – JEDNODNEVNA INDIVIDUALNA OBUKA

Kreativno Parfimerstvo je intenzivna jednodnevna obuka koja se fokusira na individualni razvoj veština u stvaranju parfema. Ova personalizovana obuka pruža jedan-na-jedan iskustvo, omogućavajući učesnicima da se upuste u svet mirisa, kompozicija i tehnika pravljenja parfema.

Polaznici će se upoznati sa osnovama parfimerstva, učeći o istoriji parfema, sirovinama i osnovnim tehnikama mešanja mirisnih nota. Dan će biti posvećen dubljem razumevanju kompozicija mirisa, eksperimentisanju sa različitim sastojcima i stvaranju jedinstvenih mirisnih profila sa folusom na praktične vežbe i savladavanje tehnika mešanja mirisa kako bi polaznici mogli da kreiraju svoj sopstvene parfemske formule

Ova jednodnevna obuka pruža dragoceno iskustvo za one koji žele da prodru u svet parfimerstva, istraže svoju kreativnost i steknu osnovna znanja i veštine potrebne za kreiranje personalizovanih mirisnih kompozicija.

Zaga Čolović, lično voditi našu ekskluzivnu obuku iz sveta parfema. Sa sedištem u srcu Londona, Zaga će doći u Beograd kako bi podelila svoje duboko znanje i strast prema mirisima.

Ako se nalazite izvan Beograda, nemojte brinuti – obuke su dostupne i u vašem gradu, uz prethodni dogovor.

Svaka obuka je pažljivo planirana i prilagođena vašim potrebama kako biste maksimalno iskoristili ovo iskustvo. Svi termini se dogovaraju unapred kako bismo osigurali da svaki polaznik dobije personalizovano iskustvo.

Zakazivanje je jednostavno! Kontaktirajte nas putem emaila [email protected]  kako biste rezervisali svoje mesto i saznali više detalja.