MINI RADIONICA NAPRAVI SVOJ PARFEM

rsd14.000,00

Mini radionice za izradu parfema pružaju brz i pristupačan uvod u svet parfimerije. Fokusirane na ključne sastojke parfema, ove radionice omogućavaju učesnicima praktične vežbe mešanja i personalizaciju formula. Učesnici će steći veštine identifikacije ključnih mirisnih nota, kao i tehniku mešanja i prilagođavanja mirisnih formula.

Učesnici će biti upoznati sa različitim tipovima mirisnih nota, uključujući gornje, srednje i bazne note, kao i sa metodama njihovog efikasnog kombinovanja kako bi postigli željeni mirisni profil. Kroz praktične vežbe kombinovanja različitih mirisnih ulja, učesnici će razviti veštine balansiranja i mešanja sastojaka kako bi kreirali uravnotežen parfem. Radionice će omogućiti učesnicima da razviju svoj jedinstveni mirisni identitet, istražujući različite kombinacije mirisnih nota i eksperimentišući sa različitim proporcijama, kako bi stvorili parfem koji odražava njihovu individualnost.

Vođene od strane stručnjaka iz oblasti parfimerije, radionice omogućavaju učesnicima da u samo 60 minuta kreiraju svoj personalizovani parfem od 30 ml.

Lokacija: The Perfume Atelier , Ulica Beogradska 33, 11000 Beograd.

Trajanje: 60 min

Jezik: Srpski i Engleski

1 osoba po terminu, ili maximalno 2 u paru ( dolaze zajedno)

Cena po osobi

NIJE POTREBNO ZAKAZIVANJE SAMO NAJAVA DOLASKA PUTEM EMAILA ILI TELEFONOM 

TERMINI : SREDA, CETVRTAK I PETAK OD 12h do 18h

Dobijate: Eau de parfum koji ste sami napravili u formatu od 30 ml