NAPRAVI SVOJ PARFEM™

rsd25.000,00

Radionica nije samo lekcija o parfemima; to je prilika za lični izraz i stvaranje mirisa koji odražava vašu autentičnost

 

Radionice „Napravi svoj parfem™“ koncept je idealan za sve koji žele da stvore nešto potpuno jedinstveno i lično, kao i za one koji traže originalan poklon za nekoga posebnog. Sa „Napravi svoj parfem™“ konceptom, svako može da bude parfimer i da stvori svoj sopstveni miris koji će odražavati njegovu ličnost i stil.

Radionice „Napravi svoj parfem™“ vodi obučeno lice koje primenjuje metode koje su zaštićene i dizajnirane od strane parfimera. Ovaj koncept je jedinstven u svetu jer kombinuje edukativno olfaktivno znanje sa kreiranjem personalizovanog parfema po želji. Ovaj pristup omogućava učesnicima da steknu dublje razumevanje sveta mirisa, a istovremeno da se oprobaju u kreiranju parfema koji odražava njihovu ličnost i stil. Tokom radionice, posvetićemo se odabiru mirisnih nota i personalizaciji formule, pružajući vam nezaboravno iskustvo u svetu vrhunskih mirisnih kompozicija.  Nakon samo dva sata, stičićete duboko razumevanje kategorija parfema, identifikaciju top, middle i base nota, kao i veštine potrebne za izradu vaše personalizovane parfemske formule.

Napravi svoj parfem™ radionice su privatne i organizuju se u formi jedan na jedan, strogo po zakazivanju. Na ovaj način, učesnik ima priliku da se potpuno posveti procesu kreiranja svog personalizovanog parfema, uz punu pažnju i podršku.

Lokacija: The Perfume Atelier , Ulica Beogradska 33, 11000 Beograd.

Trajanje: 120 min

Jezik: Srpski i Engleski

1 osoba po terminu, ili maximalno 2 u paru ( dolaze zajedno)

Cena po osobi (za radionice vise od 3 osobe pogledajte Grupna Radionica

STROGO PO ZAKAZIVANJU RADNIM DANIMA (PONDEDELJAK DO PETAK) U TERMINIMA –  13 h do 15 h i 17.30 h do 19.30 h

Dobijate: Eau de parfum koji ste sami napravili u formatu od 30 ml