Dobrodošli u svet kreiranja unikatnih parfema, gde svaki miris pažljivo osmišljen da odrazi suštinu vašeg brenda.

Sa SKORO 2 decenije iskustva kao PARFIMER U UJEDINJENOM KRALJEVSTVU, specijalizujem se za kreiranje premijum i luksuznih parfema, sveća, difuzera i proizvoda za negu kože, koji unapređuju brendove i ostavljaju nezaboravan utisak.

U THE PERFUME ATELIER- U ponosimo se pružanjem izuzetnih rezultata za zahtevnu klijentelu koja razume vrednost ručnog rada i kvaliteta. Fokusiramo se isključivo na premijum i luksuzne proizvode i stoga nismo prilagođeni masovnim projektima. Naša posvećenost izvrsnosti zahteva značajno ulaganje vremena, ekspertize i resursa i ljubazno vas molimo da potencijalni klijenti prepoznaju i poštuju ovo.

Angažovanjem naših usluga, klijenti mogu očekivati ništa manje od neprikosnovene posvećenosti njihovoj viziji. Od inicijalne konsultacije do konačnog proizvoda, svaki korak procesa se obavlja sa maksimalnom profesionalnošću i pažnjom na detalje. Poštujemo vreme naših klijenata koliko i svoje i težimo stvaranju dugoročnih partnerstava zasnovanih na međusobnom poštovanju i poverenju.

Važno je da potencijalni klijenti razumeju da naše usluge dolaze sa premijum cenom, odražavajući kvalitet i ekspertizu koju donosimo na sto. Ne učestvujemo u projektima koji ne odgovaraju našim standardima izvrsnosti i ljubazno vas molimo da oni koji traže naše usluge budu spremni da investiraju u skladu s tim.

Verujemo u transformativnu moć mirisa i njegovu sposobnost da izazove emocije, ispriča priče i unapredi identitete brendova. Ako ste spremni da se upustite u putovanje olfaktornog savršenstva i unapredite svoj brend na nove visine, pozivamo vas da se povežete s nama i otkrijete pravu umetnost kreiranja unikatnih parfema.

Oznaka porekla

Vaši proizvodi sa ponosom mogu nositi oznaku “Napravljeno u Velikoj Britaniji” ili “Napravljeno u Srbiji”, u zavisnosti od vaše preferencije, pokazujući kvalitet i zanatsku veštinu povezanu sa njihovim poreklom.

KAKO NAS KONTAKTIRATI

SRB Telephone: + 381 (0) 64 581 7613 

UK Telephone : + 44 (0) 203 475 4821

Email: [email protected]