Radionica nije samo lekcija o parfemima; to je prilika za lični izraz i stvaranje mirisa koji odražava vašu autentičnost

NAPRAVI SVOJ PARFEM™

Kreirali smo selekciju radionica koje odgovaraju pojedincima i grupama, nudeći potpuno edukativne do potpuno eksperimentalne sadržaje, sa trajanjem od jednog do dva sata, prilagođenih vašem rasporedu. Smestili smo ih u privatnu i prijatnu atmosferu, gde ste vi u centru pažnje, obezbeđujući personalizovano i obogaćujuće iskustvo prilagođeno vašim željama i interesovanjima.

 

 

KONCEPT I PROGRAM KREIRALA Zaga Čolović , OSMIŠLJEN PRIMENOM METODA ZAŠTIĆENIH INTELEKTUALNIM PRAVIMA

 

Naše radionice, vođena stručnošću renomiranog Britanskog parfimera Zage Čolović, nudi visoko obrazovanje i zabavno iskustvo u kreiranju parfema. Fokusiramo se na odabir parfema i personalizaciju formule, pružajući nezaboravno iskustvo u svetu vrhunskih mirisnih kompozicija.

Kroz pažljivo vođenje stičete razumevanje kategorija parfema, identifikaciju top, middle i base nota, kao i veštine potrebne za izradu vaše personalizovane parfemske formule. Naš jedinstveni koncept koristi metode zaštićene intelektualnom svojinom, garantujući autentičnost i kvalitet u svakom koraku vašeg putovanja kroz svet parfema.