PRIVATNE  RADIONICE 1:1

 

ISTRAŽITE NEPONOVLJIVO ISKUSTVO KREIRANJA PARFEMA U PRIVATNOM ATELJEU U BEOGRADU

 

Dobrodošli u naš jedinstveni parfemski atelje u samom srcu Beograda, gde vam pružamo ekskluzivnu priliku da otkrijete tajne izrade parfema kroz potpuno individualno, 1:1 iskustvo. Naš atelje je specijalno osmišljen kako bismo vam omogućili da se potpuno posvetite procesu pravljenja parfema korak po korak.

Zaronite u svet mirisnih nota, gde će naš iskusni parfimer deliti s vama svoje znanje i veštine. Ovo nije obična radionica – ovo je lična avantura u kojoj vi sami kreirate svoj personalizovani parfem, a sve to odvija se u intimnom okruženju našeg ateljea. Svojim rukama ćete oblikovati mirisni doživljaj koji odražava vašu jedinstvenu osobnost.

Ovaj poseban doživljaj završićete stvaranjem vašeg parfema u elegantnom formatu od 30ml, koji će postati vaš potpis i iskaz vašeg ekskluzivnog ukusa. Osetite razliku u kreiranju parfema tamo gde se ljubav prema mirisima sastaje s personalizacijom na najvišem nivou.

 

napravi parfem
Filip moris event beograd aroma making

 

KONCEPT I PROGRAM KREIRALA ZAGA COLOVIC , NAPREDNI KONCEPT, OSMIŠLJEN PRIMENOM METODA ZAŠTIĆENIH INTELEKTUALNIM PRAVIMA

 

Naša radionica, vođena stručnošću renomiranog britanskog parfimera sa 19 godina iskustva u Londonu, pruža ne samo iskustvo i zabavu, već i temeljno obrazovanje u domenu razumevanja mirisnih nota i samog procesa kreiranja parfema. Tokom radionice, posvetićemo se odabiru parfema i personalizaciji formule, pružajući vam nezaboravno iskustvo u svetu vrhunskih mirisnih kompozicija.

Kroz pažljivo vođenje tokom dva sata, stičićete duboko razumevanje kategorija parfema, identifikaciju top, middle i base nota, kao i veštine potrebne za izradu vaše vlastite personalizovane parfemske formule. Naš jedinstveni koncept koristi metode zaštićene intelektualnim pravima, garantujući vam autentičnost i kvalitet u svakom koraku vašeg putovanja kroz svet parfema.

Zaga Colovic parfimer beograd
BESPOKE PARFEM RADIONICA SA ZAGOM

MIRISNE NOTE I PARFEMSKE SIROVINE VISOKOG KVALITETA

Naša parfemska radionica, smeštena u Beogradu, udružena sa laboratorijom u Londonu, predstavlja spoj stručnosti i pažljivog biranja sirovina od strane našeg osnivača i parfimera, Zage Colovic. Kao nezavisni parfimer sa prisustvom u Londonu i Beogradu, Zaga ima privilegovan pristup vrhunskim sastojcima iz celog sveta, bilo da su u pitanju retki i dragoceni elementi ili sintetički materijali.

S ponosom ističemo našu etičku praksu – ne sprovodimo testiranja na životinjama, a svi naši sastojci su veganskog porekla.

Naša radionica vam pruža jedinstvenu priliku da istražite 30 različitih mirisnih nota koje otvaraju vrata nebrojenim kombinacijama parfema. Vaša kreativnost dolazi do izražaja dok birate ono što vam najviše odgovara, birajući note koje odražavaju vašu jedinstvenu estetiku i lični senzibilitet.

PERSONALIZOVANO ISKUSTVO KREIRANJA UNIKATNOG PARFEMA

U našem parfemskom ateljeu, posvećujemo se potpuno privatnom iskustvu, stavljajući naglasak na personalizaciju i stvaranje jedinstvenih mirisnih kompozicija. Ograničavamo broj učesnika na jedan, pružajući vam individualnu pažnju tokom celog procesa. Prostor je rezervisan isključivo za vas ili vašu pratnju, s mogućnošću da atelje ugosti najviše četiri osobe koje dolaze zajedno.

Naš glavni cilj je stvoriti savršeno okruženje koje vam omogućava da neometano doživite mirise i potpuno im se prepustite. Vaše iskustvo doseže vrhunac kroz kreiranje personalizovanog parfema u formatu od 30 ml. Ovaj parfem će odražavati vaš jedinstveni ukus i stil, pružajući vam autentičan mirisni pečat koji je isključivo vaš.