Upload Image...

 

THE PERFUME ATELIER JE PRVA SRPSKA NICHE EKSKLUZIVNA PARFEMSKA KUĆA KOJA POSVEĆUJE

SVOJU MISIJU NEVERBALNOJ KOMUNIKACIJU PUTEM MIRISA I OLFAKTORNOM EFEKATU

KOJI NAŠE MIRISE ČINI JEDINSTVENIM ISKUSTVOM 

NAŠA INSPIRACIJA PROIZLAZI IZ BOGATE SRPSKE TRADICIJE, S VIZIJOM USMERENOM KA SAVREMENOJ PARFEMSKOJ UMETNOSTI I GLOBALNOJ PREPOZNATLJIVOSTI. SVAKI NAŠ MIRIS JE PAŽLJIVO KOMPONOVANA PRIČA KOJA PRENOSI SNAŽNE EMOTIVNE ODGOVORE I SEĆANJA, ISTIČUĆI VAŽNOST NEVERBALNE KOMUNIKACIJE U IZRAŽAVANJU STILA I INDIVIDUALNOSTI.

Svaki miris koji stvaramo u The Perfume Atelier – u je pažljivo komponovana priča koja se prenosi bez reči. Naši parfemi nisu samo proizvodi, već su iskustvo koje evocira snažne emotivne odgovore i sećanja. Kroz naše mirise, želimo da svetu približimo moć olfaktornog doživljaja i da istaknemo važnost neverbalne komunikacije u izražavanju individualnosti i stila.

 

 

 

PARFIMER OSNIVAČ

 

Zaga Colovic, osnivač Parfemskog ateljea, predstavlja renomiranog britanskog parfimera i “nos” sa preko 18 godina iskustva u industriji mirisa i lepote u Velikoj Britaniji. Njeni izuzetni talenat i znanje izrade parfema su naširoko priznati, što ju je dovelo do uspešne saradnje sa nekim od najcenjenijih kompanija širom sveta.

Zaga uz to predaje umetnost i tehnike izrade parfema putem privatnih obuka, dok takođe izrađuje mirise za preduzeća i pojedince pod njihovom robnom markom. Njeno iskustvo u parfemskoj industriji donelo je ne samo uspeh u stvaranju ličnih mirisa, već i u proizvodnji širokog spektra parfema za različite namene.

Iako živi u Londonu, Zaga je često prisutna u Beogradu zbog svog rada u Parfemskom ateljeu. Pored toga, osnovala je i Beauty Handmade, svetski jedini poslovni trening za kreativne preduzetnike u parfemskoj industriji, Skincare Formulator.

Saradnja sa nekim od najpoznatijih svetskih kompanija kao što su ITV, Virgin, Carlsberg, Live Entertainment, Brand Strategy New York, Start up For Seniors, Westminster Academy i mnogim drugim, govori o kvalitetu njenog rada i posvećenosti industriji lepote i mirisa.

Zaga Colovic predstavlja istaknutog predstavnika parfimerske industrije i njen uspeh u stvaranju originalnih mirisa, kao i poslovnoj ekspertizi, potvrđuje njen status kao jednih lidera u ovoj industriji.

 

 

 

 

 

 

Zaga Colovic parfimer beograd

 

Zaga je ponosni član Britanskog društva parfimera (BPS), Međunarodnog udruženja mirisa (IFRA UK) i Udruženja kozmetičkih naučnika (SCS). Njeno članstvo u ovim organizacijama naglašava njen ugled i posvećenost razvoju i primeni najboljih praksi u industriji mirisa i lepote.

Zaga colovic clan udruzenja britanskin parfimera
Zaga colovic clan IFRA UK

 

 

 

 

FILOZOFIJA EKO ODRZIVOSTI BRENDA

U našem ateljeu duboko smo posvećeni ekološkoj održivosti i svesti o uticaju koji imamo na našu okolinu. Svi naši proizvodi su pažljivo upakovani u reciklabilnu ambalažu kako bi se smanjio negativan uticaj našeg poslovanja na planetu. Učestvujemo u programima za reciklažu i smanjenje otpada u našem ateljeu i nastojimo da podignemo svest o održivom načinu života među našim klijentima. Želimo da našim radom inspirišemo ljude da se priključe borbi za očuvanje naše planete i stvorimo bolju budućnost za sve.

napravi parfem

 

 

Nalazimo se u Beogradskoj 33 u Beogradu, Srbija.

RADNO VREME

Ponedeljak : 11 – 19 h

Utorak : 11 – 19 h

Sreda: 11 – 19 h

Cetvtrak: 11 – 19 h

Petak: 11 – 19 h

Subota: NERADNI DAN

( rezervisano za radionice i privatne klijente po zahtevu)

Nedelja: NERADNI DAN