Kreativno Parfimerstvo:

Trodnevna Individualna Obuka za Stvaranje Unikatnih Mirisnih Nota

Kreativno Parfimerstvo je intenzivna trodnevna obuka koja se fokusira na individualni razvoj veština u stvaranju parfema. Ova personalizovana obuka pruža jedan-na-jedan iskustvo, omogućavajući učesnicima da se upuste u svet mirisa, kompozicija i tehnika pravljenja parfema.

Prvog dana, polaznici će se upoznati sa osnovama parfimerstva, učeći o istoriji parfema, sirovinama i osnovnim tehnikama mešanja mirisnih nota. Drugi dan će biti posvećen dubljem razumevanju kompozicija mirisa, eksperimentisanju sa različitim sastojcima i stvaranju jedinstvenih mirisnih profila. Poslednji dan obuke će se fokusirati na praktične vežbe i savladavanje tehnika mešanja mirisa kako bi polaznici mogli da kreiraju svoj sopstveni parfem.

Ova trodnevna obuka pruža dragoceno iskustvo za one koji žele da prodru u svet parfimerstva, istraže svoju kreativnost i steknu osnovna znanja i veštine potrebne za kreiranje personalizovanih mirisnih kompozicija.

 

Razvoj Poslovnog Uspeha:

Intenzivna Petodnevna Obuka za Kreiranje i Pokretanje Sopstvenog Biznisa

 

Ova petodnevna obuka pruža intenzivni jedan-na-jedan program za pojedince koji žele da razviju svoj biznis. Svaki dan obuke fokusiran je na ključne aspekte poslovanja kako bi se polaznicima pružila sveobuhvatna priprema za pokretanje sopstvenog preduzeća.

Prvog dana, učesnici će istražiti proces razvijanja poslovne ideje, analizirati tržište i identifikovati ciljnu grupu. Drugi dan je posvećen izradi poslovnog plana, finansijskoj strategiji i upravljanju budžetom za pokretanje biznisa.

Naredni dan će se fokusirati na marketing strategije, brendiranje i promociju, dok će četvrti dan biti usmeren na praktične veštine upravljanja vremenom, organizaciju posla i razvoj prodajnih veština.

Poslednji dan obuke će biti posvećen pripremi za pokretanje biznisa, uključujući razmatranje pravnih aspekata, izbor poslovnog modela i upravljanje prvim koracima nakon pokretanja.

 

CENA NA UPIT

 

 

Kreativno Parfimerstvo: Trodnevna Jedan-na-Jedan Obuka za Stvaranje Unikatnih Mirisnih Iskustava

Ovaj intenzivni trodnevni trening namenjen je entuzijastima za mirise, profesionalcima u industriji lepote ili svima koji žele da prodru u svet parfimerstva. Ova jedinstvena jedan-na-jedan obuka nije običan kurs; zahteva visok nivo posvećenosti i interesovanja za kreativni proces stvaranja parfema. Investicija u ovo iskustvo je značajna, ali omogućava polaznicima da steknu duboka znanja i veštine potrebne za kreiranje personalizovanih mirisnih kompozicija.

Put ka Poslovnom Uspehu: Petodnevna Individualna Obuka za Kreiranje i Pokretanje Sopstvenog Biznisa

Ova intenzivna petodnevna obuka namenjena je pojedincima koji žele da započnu sopstveni biznis. Ovo nije običan kurs; zahteva ozbiljnu posvećenost, preduzetnički duh i želju za ulaganjem u sopstveni razvoj. Investicija u ovo iskustvo je značajna, ali pruža sveobuhvatnu pripremu i praktične alate za uspešno pokretanje i vođenje sopstvenog poslovanja.

Obuke za parfimere

MATERIJAL I OPREMA Uključeni 

 Sastojci su od najboljih renomiranih dobavljača iizuzetnog kvaliteta, koji se za vas priprema u Londonu 

1: 1 sa parfimerom

Obuke su privatne, individualne i 1: 1 sa Zagom Colovic, parfimerom .

 

Zaga Colovic parfimer beograd

ŠTA DALJE

“Nakon zavrsenih obuka pomoci cu vam da svoju ideju plasirate na trziste.

Ispraticu vas mirisni put sa velikim interesovanjem i zadovoljstvom.

Bicu vam na raspolaganju za savet, sugestiju, misljenje. Pomno cu pratiti vas uspeh i ucinicu sve da vas brend/parfem bude uspesan, razlicit i najbolji, zato sto je vas uspeh i moj uspeh”.

ZAGA 

 

 

Zagini Studenti u poseti farmi ruza u Zrenjaninu u Maju 2022

Organizovali smo posetu farmi ruza u Zrenjaninu gde su moji studenti imali prilike da na licu mesta vide kako se pravi esencija ruze, kako se ruza ektraktuje i koristi u parfimerske svrhe,Nazalost ruze nisu bile u punom cvatu kada smo posetili farmu, trebalo im je jos nekih 7 – 8 dana, jer je bilo dosta kisno u Maju,