Dobrodošli u Parfemski AKADEMIJU

gde nudimo personalizovanu obuku

jedan-na-jedan

u našoj prestižnoj Parfimerijskoj Akademiji

Naša ekskluzivna ponuda namenjena je istinskim zaljubljenicima u parfeme,

pružajući dubinsko iskustvo

koje traje od jednodnevnih intenzivnih

programa do sveobuhvatnih dvodnevnih kurseva.

 

Naša Akademija pruža jedinstvenu priliku da zaronite u čarobni svet kreiranja mirisa i poslovanja u parfimeriji. Svaki student dobija ličnu pažnju i podršku, prilagođenu njihovim individualnim interesovanjima i nivou veština, što garantuje ispunjavajuće iskustvo učenja na najvišem nivou.

Naš bogat program obuhvata sve – od umetnosti stvaranja parfema do dubokih uvida u parfimerijsku industriju. Pored toga što ćete naučiti kako da kreirate svoje jedinstvene mirise, sticaćete znanja o nabavci sastojaka, psihologiji mirisa, brendiranju, marketingu i strategijama prodaje.

Bilo da sanjate da postanete priznati parfimer ili želite da započnete vlastiti posao u svetu mirisa, naša Parfimerijska Akademija pruža vam sve potrebno za uspeh u ovoj uzbuđujućoj industriji.

 

 

Zaga Čolović, lično vodi naše ekskluzivne obuke iz sveta parfema. Sa sedištem u srcu Londona, Zaga će doći u Beograd kako bi podelila svoje duboko znanje i strast prema mirisima.

Ako se nalazite izvan Beograda, nemojte brinuti – obuke su dostupne i u vašem gradu, uz prethodni dogovor.

Svaka obuka je pažljivo planirana i prilagođena vašim potrebama kako biste maksimalno iskoristili ovo iskustvo. Svi termini se dogovaraju unapred kako bismo osigurali da svaki polaznik dobije personalizovano iskustvo.

Zakazivanje je jednostavno! Kontaktirajte nas putem emaila [email protected]  kako biste rezervisali svoje mesto i saznali više detalja.