PRIVATNE POSLOVNE

& INDIVIDUALNE KONSULTACIJE

sa zagom colovic

 

Dostupne onima koji žele da naprave dodatni korak u poslu

ili razmišljaju o kreiranju sopstvenog brenda

 

OBLASTI GDE VAM MOGU POMOĆI

 

 

U zavisnosti od toga gde se nalazite u poslu, možda ćete imati koristi od jednostavnih saveta ili će vam možda trebati kompletna revizija vašeg poslovanja.

 

Možda samo razmišljate o pokretanju sopstvenog posla za proizvodnju sveća, sapuna, mirisa za prostor, parfema ili kozmetickih proizvoda i niste sigurni odakle da počnete i kako ova industrija funkcioniše.

 

Možda ste postojeće preduzeće koje ne može da ispravi proizvod ili se borite sa mirisnim delom svog proizvoda, identitetom vašeg brenda i pronalaženjem kupca.

Razvoj proizvoda

 

 Kreiranje mirisa po meri

 

 Proizvodnja i proizvodnja

 

 Usklađenost i regulativa

 

 Sirovine

 

Pakovanje

 

Brendiranje

 

KAKO TO RADI:

Kratak pregled pre konsultacije putem e-pošte – potrebno je da mi pošaljete e-poštu u kojoj jasno objašnjavate svoje probleme i oko čega vam je zaista potrebna pomoć.

 

60 minuta lično ili telefonske konsultacije – Konsultacije će se obaviti u Beogradu, Londonu ili telefonom. Ako živite u inostranstvu, poziv će biti obavljen uz Zoom i/ili Skipe, VhatsApp pozive i video pozive

 

Resursi i informacije – Nakon konsultacija dobićete od mene e-poštu sa detaljima o čemu je bilo reči i spiskom resursa, preporukama i planom delovanja zajedno sa relevantnim informacijama. 

 

 

CENA 30,000 RSD (60 minuta)

Informacije koje delite sa mnom su veoma cenjene, poverljive i zaštićene Ugovorom o Poverljivosti. 

Politika otkazivanja termina: Puni povraćaj novca biće izdat ako se zakazani termin otkaže 7 dana pre zakazanog termina.

Za otkazivanje obavestite nas e-poštom na [email protected] ili pozivom na broj +381 (0) 64581 7613.

Nema povraćaja novca ako se otkazivanje primi manje od 7 dana od zakazanog termina. 

 

Pošaljite upit