U svetu gde su reči postale svakodnevne, a istinska povezanost retkost,suočavamo se sa izazovom da izrazimo naše najdublje emocije i vrednosti. Često se osećamo kao da lutamo kroz lavirint neizgovorenih misli, tragajući za načinom da naša srca progovore i nađu istinsko razumevanje. U ovom beskrajnom putovanju, često zaboravljamo na moć mirisa, suptilnog saveznika koji može otključati vrata naše duše i pomoći nam da izrazimo ono što rečima ne možemo. Tu, na samom pragu neotkrivenih dubina mirisa,  nalazi se naša misija 

 

 

Naš osnivač parfimer

Zaga Čolović – Raicevic je cenjen parfimer sa preko 19 godina iskustva u industriji mirisa, sa sedištem u Londonu, Ujedinjenom Kraljevstvu. Poseduje magistarsku diplomu iz menadžmenta rizika, a svoj put u parfimeriji započela je pod mentorstvom Britanskog parfimera za kraljevsku porodicu, gde je svoje veštine dovela do savršenstva, usavršavajući spojeve i mirise do najsitnijih detalja.

Zaga Čolović je uložila mnogo truda u svoje obrazovanje iz parfimerije, neprestano tražeći inspiraciju tokom globalnih putovanja kako bi obogatila svoje olfaktorne veštine. Njen neosporni talenat je tražen od strane brojnih brendova, za koje stvara personalizovane parfeme, svaki od kojih nosi pečat neuporedivog sofisticiranosti i luksuza.

Zaga je ponosni član Britanskog društva parfimera (BPS), Međunarodnog udruženja mirisa (IFRA UK) i Udruženja kozmetičkih naučnika (SCS). Njeno članstvo u ovim organizacijama naglašava njen ugled i posvećenost razvoju i primeni najboljih praksi u industriji mirisa i lepote.

Zaga colovic clan udruzenja britanskin parfimera

 

 

Zaga colovic clan IFRA UK