RADIONICE 

 

Napravi svoj parfem

Otkrijte tajne izrade parfema, nauciti osnovne tehnike izrade, doživite jedinstveno iskustvo i napravite svoj personalizovani parfem u formatu od 30ml

 

IZABERITE PARFEMSKU RADIONICU

 

RADIONICA U ATELJEU

SAZNAJ VISE

ONLINE RADIONICA

vISE iNFORMACIJA
Napravi svoj parfem poklon voucer

POKLON RADIONICA

SAZNAJ VISE

KONCEPT I PROGRAM KREIRALA I DIZAJNIRALA ZAGA COLOVIC

PARFIMER SA 16 GODINA ISKUSTVA U LONDONU

Iako su radionice iskustvo i zabava one su dizajnirane tako da vam pruze osnove u razumevanju i kreiranju parfema.

Uz stručno vođenje, naučićete koje su to kategorije parfema, sta tu top, middle i base notes, i kako da napravite svoju licnu parfemsku formulu.

MIRISNE NOTE ILI PARFIMERSKE SIROVINE

 

Mi smo parfemski atelje u Boegradu i laboratorija u Londonu, što znači da naš osnivač i parfimer, Zaga Colovic bira najbolje sastojke iz celog sveta. Kao nezavisni parfimer u Londonu i Beogradu Zaga ima pristup svim sirovinama za parfemsku industriju od retkih i dragocenih sastojaka preko sintetickih materijala.

Ne testiramo na zivotinjama i nasi sastojci su svi veganski.

Na radionici imate pristup mirisnim notama kojih ima 30 koje vam nude bezbroj kombinacije parfema, a vi odabirate ono sto se vama dopada i note koje vi volite.

 PERSONALIZOVAN PARFEM I ISKUSTVO

 

Nudimo  potpuno privatno iskustvo i ograničavamo broj učesnika na jedan, prostor je rezervisan samo za vas ili par , ako dvoje dolazi zajedno.

Naš cilj je vam pružimo savršeno okruženje da prosto doživite mirise i potpuno se prepustite njima.

Napravi ćete svoj parfem po svojoj meri u formatu od 30 ml.

 

 

 

ŠTA KAŽU UČESNICI RADIONICE

Jedinstveno iskustvo u pravljenju parfema, uz pomoc ljubaznog i iznad svega profesionalnog, edukovanog osoblja.Ova radionica je mesto gde cete uzivati, nauciti mnogo toga i kreirati culima svoj miris, svoju sopstvenu emociju.The Perfume Atelier Beograd preporucujem kao mesto koje trebate obavezno posetiti i uzivati u svemu sto nudi.

Andrea Knezevic

Stvarno neverovatno! Atelje izgleda tako izvan ovog sveta. Atmosfera je tako opuštajuća. Parfem koji sam napravila je jedan od najboljih.

Ivana Rajic

Dobila sam radionicu kao poklon od supruga i kao poznavalac i ljubitelj niche parfema, nisam verovala da ovako nesto postoji i da moze da postoji u Beogradu. Savrseno iskustvo i savrsen parfem koji sam napravila. Hvala The Perfume Atelier-u zaista. 

Vesna Lazic

KONSULTACIJE ZA IZRADU PARFEMA