photo Jovana Rakezic

Marketing Mirisom ili Moj Parfem

Zašto miris?

U današnjem konkurentnom poslovnom okruženju stvaranje nezaboravnih iskustava i emocionalnih veza sa potrošačima presudno je za osvajanje potrošačke potrošnje i dugoročnu lojalnost brendu.

Miris je najmoćniji i najemotivniji od svih čula. Koristeći miris, brendovi se mogu povezati sa potrošačima na dubljem emocionalnom nivou, što rezultira nezaboravnim iskustvom.

Miris može privući nove kupce, povećati prodaju, pojačati percepciju vrednosti i proširiti prepoznatljivost brenda i zadovoljstvo kupaca

Najsnažniji aspekt vašeg poslovanja je emocionalna povezanost kupca sa vašim brendom.

Vaš će se brend istaknuti ako je vaš miris jedinstven, ekskluzivan i razlicit. 

Pomoci su vam da se vas brend razlikuje od drugih „me too“ brendova. Bicete jedinstveni, autenticni i nezamenjivi. 

Miris ima sposobnost da utiče na ponašanje i pokreće sećanja gotovo trenutno. Kada se miris kombinuje sa drugim marketinškim naznakama, to može pojačati iskustvo brenda i uspostaviti dugotrajnu vezu sa potrošačima.

ZASTO MIRIS I AROMA MARKETING 

Zaga Colovic parfimer beograd

MOJ PRISTUP

 

Kada dizajniram mirise za brendove, na misiji sam da stvorim izvanrednu emocionalnu vezu između brenda i kupca na jedinstven način. Biram samo najbolje i najkvalitetnije sirovine, prirodna esencijalna ulja i izvanredne arome. Koristim organsko i priorodno gde je to moguće. Miris vašeg brenda može se osetiti u različitim oblicima, od parfema, toaltenih voda sve do mirisnih sveća, difuzera, osvezivaca za prostor, negu za kozu i kosu.

 

KREATIVNI PROCES

Proces započinjem konsultacijom da bih se upoznala sa istorijom, profilom, brend storijem preduzeca ili individue, da bih saznala o viziji, idejama i prioritetima vaseg brenda koji mi omogućavaju da kreiram detaljan predlog jedinstven samo vama i vasem brendu. To se postiže telefonom i e-mailovima i / ili sastankom u Londonu ili Beogradu ili sastankom preko Zoom-a ili Skype-a.

ŠTA DA OČEKUJETE

Napravicu formulu i prve primerke za vas 

Moguce su 3 modifikacije kreiranog mirisa

Daću vam prava na ime mirisa

Dobićete 500 ml parfema

Obezbediće vam svu legalnu papirologiju i SDS specifikacije za parfem za EU/UK zavisno od oblika proizvoda

Vremenski okvir:  3 to 6 months

PRAVNI ASPEKTI
Parfemska formula ostaje u  vlasništvu kompanije The Perfume Atelier d.o.o. Kupovina prava na formulu i samu formulu mozete kupiti po dogovoru sa parfimerom, a to se može ugovoriti zasebnim kupoprodajnim ugovorom 
 

KAKO NAS KONTAKTIRATI

Telephone: +381 61 6480339

Email: perfumeatelierbelgrade@gmail.com