photo Jovana Rakezic

Marketing Parfemskim Mirisom

Zašto parfemski miris?

U današnjem konkurentnom poslovnom okruženju stvaranje nezaboravnih iskustava i emocionalnih veza sa potrošačima presudno je za osvajanje potrošačke potrošnje i dugoročnu lojalnost brendu.

Miris je najmoćniji i najemotivniji od svih čula. Koristeći miris, brendovi se mogu povezati sa potrošačima na dubljem emocionalnom nivou, što rezultira nezaboravnim iskustvom.

Miris može privući nove kupce, povećati prodaju, pojačati percepciju vrednosti i proširiti prepoznatljivost brenda i zadovoljstvo kupaca

Najsnažniji aspekt vašeg poslovanja je emocionalna povezanost kupca sa vašim brendom.

Vaš će se brend istaknuti ako je vaš miris jedinstven, ekskluzivan i razlicit. 

Pomoci su vam da se vas brend razlikuje od drugih. Bicete jedinstveni, autenticni i nezamenjivi. 

 

Zaga Colovic parfimer beograd

MOJ PRISTUP

POTPUNO BESPOKE

POTPUNO LUKSUZ

NIKADA MASS MARKET 

 

Kada dizajniram mirise za brendove, na misiji sam da stvorim izvanrednu emocionalnu vezu između brenda i kupca na jedinstven način. Biram samo najbolje i najkvalitetnije sirovine. Koristim organsko i prirodno gde je to moguće.

Miris vašeg brenda može se osetiti u različitim oblicima, od parfema, toaletnih voda sve do mirisnih sveća, difuzora, osvezivaca za prostor, kozmetickih preparata za negu koze i kose.

NEMOJTE NAS KONTAKTIRATI ZA OVU USLUGU UKOLIKO ZELITE KOPIJE PARFEMA, JEFTINE PARFEME ILI OFF THE SHELF MIRISE. 

 

KREATIVNI PROCES

Proces započinjem konsultacijom da bih se upoznala sa istorijom, profilom, brend storijem preduzeca ili individue, da bih saznala o viziji, idejama i prioritetima vaseg brenda koji mi omogućavaju da kreiram detaljan predlog jedinstven samo vama i vasem brendu. To se postiže telefonom i e-mailovima i / ili sastankom u Londonu ili Beogradu ili sastankom preko Zoom-a ili Skype-a.

Da bih krenula svoj proces potrebno je da sa klijentom prvo potpisem ugovor o kreaciji parfema. Kada prva uplata bude izvrsena ja tada zvanicno zapocinjem svoj proces tako sto prvo osmislim formulaciju. Prve primerke ili primerak mozete ocekivati u periodu od 3-4 nedelje.

kreacija mirisa

ŠTA DA OČEKUJETE

Napravicu formulu i prve primerke za vas 

Moguce su 2 modifikacije kreiranog mirisa u dogovorenoj ceni

Daću vam prava na ime mirisa

Obezbediće vam svu legalnu papirologiju i SDS specifikacije za parfem za EU/UK zavisno od oblika proizvoda

Vremenski okvir:  3 to 6 meseci 

CENA NA UPIT

PRAVNI ASPEKTI
Parfemska formula ostaje u  vlasništvu kompanije The Perfume Atelier d.o.o. Kupovina prava na formulu i samu formulu mozete kupiti po dogovoru sa parfimerom, a to se može ugovoriti zasebnim kupoprodajnim ugovorom 
 

KAKO NAS KONTAKTIRATI

Telephone: +381 61 6480339

Email: perfumeatelierbelgrade@gmail.com