IZRADA PERSONALIZOVANOG PARFEMA ZA VAŠ BREND I BIZNIS

U današnjem izuzetno konkurentnom poslovnom okruženju, stvaranje nezaboravnih iskustava i emocionalnih veza sa potrošačima predstavlja ključni faktor u osvajanju klijenata i dugoročne lojalnosti brendu.

Miris je jedno od najmoćnijih i najemotivnijih čula, te se upravo korišćenjem mirisa brendovi mogu povezati sa potrošačima na dubljem emocionalnom nivou, što rezultira nezaboravnim iskustvom i snažnom povezanošću sa brendom.

Miris ima sposobnost privlačenja novih kupaca, povećanja prodaje, jačanja percepcije vrednosti i širenja prepoznatljivosti brenda, što doprinosi većoj satisfakciji kupaca.

Emocionalna povezanost kupca sa vašim brendom je najsnažniji aspekt vašeg poslovanja, a upravo jedinstven, ekskluzivan i različit miris vašeg brenda može biti ključni faktor koji će ga izdvojiti od drugih i učiniti ga autentičnim, jedinstvenim i nezamenjivim na tržištu.

Zaga Colovic parfimer, vam može pomoći u kreiranju jedinstvenog mirisa koji će vam pomoći da se izdvojite na tržištu i ostvarite dugoročnu lojalnost kupaca.

Zaga Colovic parfimer beograd

Moja filozofija kada se radi o izradi personalizovanih parfema za brendove je jednostavna – POTPUNO JEDINSTVENO, POTPUNO NICHE, NIKADA MASS MARKET.

Kao parfimer, fokusiram se na potpuno personalizovan pristup koji se u potpunosti prilagođava vašem brendu i vašoj viziji. Koristim samo najkvalitetnije sirovine,  kako bih stvorila izvanrednu emocionalnu vezu između vašeg brenda i kupaca na jedinstven način.

Vaš brend će se istaknuti zahvaljujući mirisu koji će biti potpuno jedinstven, ekskluzivan i različit od bilo kojeg drugog na tržištu. Pored klasičnih parfema i toaletnih voda, vaš miris može se osetiti u različitim oblicima, od mirisnih sveća, difuzora, osveživača za prostor, do kozmetičkih preparata za negu kože i kose.

Zato, ukoliko tražite kopiju parfema, jeftinu alternativu ili gotove mirise, nemojte nas kontaktirati. Naša usluga je namenjena samo onima koji žele da izdvoje svoj brend i naprave nezaboravno iskustvo za svoje kupce

 

KREATIVNI PROCES

Moj kreativni proces započinje pažljivom analizom vašeg brenda ili poslovanja kako bih u potpunosti razumela vašu viziju, ciljeve i vrednosti. Naša konsultacija je ključna kako bih kreirala jedinstveni i personalizovani predlog za vaš brend, uzimajući u obzir vašu istoriju i profil. Ovaj proces je početna tačka na kojoj gradim emocionalnu vezu između vašeg brenda i vaših potrošača.

Našu saradnju započinjemo potpisivanjem ugovora o kreaciji parfema, nakon čega sledi proces formiranja i osmišljavanja formulacije parfema. Koristim samo najkvalitetnije sirovine, organske i prirodne gde god je to moguće. U roku od 3-4 nedelje, možete očekivati prve primerke ili primerak parfema koji smo kreirali za vaš brend.

Naša saradnja može se ostvariti putem telefona, e-maila, sastanka u Londonu ili Beogradu, kao i putem Zoom-a ili Skype-a. 

kreacija mirisa

ŠTA DA OČEKUJETE

Napravicu formulu i prve primerke za vas 

Moguce su 2 modifikacije kreiranog mirisa u dogovorenoj ceni

Daću vam prava na ime mirisa

Obezbediće vam svu legalnu papirologiju i SDS specifikacije za parfem za EU/UK zavisno od oblika proizvoda

Vremenski okvir:  3 to 6 meseci 

CENA NA UPIT

PRAVNI ASPEKTI
Parfemska formula ostaje u  vlasništvu kompanije The Perfume Atelier d.o.o. Kupovina prava na formulu i samu formulu mozete kupiti po dogovoru sa parfimerom, a to se može ugovoriti zasebnim kupoprodajnim ugovorom 
 

KAKO NAS KONTAKTIRATI

Telephone: +381 61 6480339

Email: [email protected]