PARFEMI SU MOJ ZIVOT 

 

 

„Ja sam Zaga Colovic, parfimer i osnivač The Perfume Atelier Beograd. Ovde sam da vas edukujem, osnažim i obučim kako biste mogli da kreirate divne parfeme bez obzira da li to želite za sebe ili želite da započnete  sopstveni parfemski brend. Kroz Perfume Atelier zelim do prenesem cuda mirisa u zemIju u kojoj sam rodjena“.

 

Zaga Colovic, osnivac parfemskog ateljea je obucen “nos” sa preko 16 godina iskustva u industriji mirisa i lepote. Zaga predaje umetnost i tehnike izrade parfema putem privatnih obuka u Beogradu i Londonu, dizajnira mirise za preduzeca i pojedince.

Zaga zivi u Londonu gde je osnovala Beauty Handmade (svetski i jedini poslovni trening za kreativne preduzetnike u parfemskoj industriji) Skincare Formulator and FOM London Anti Pollution Skincare. Saradjivala je sa nekim od najcenjenijih kompanija na svetu kao sto su ITV, Virgin,Carlsberg, Live Entertainment, Brand Strategy New York, Start up For Senors, Westminster Academy i mnogim drugim.

 

 

Zaga Colovic parfimer beograd

Zaga je član britanskog društva parfimera (BPS) i međunarodnog udruženje mirisa (IFRA UK), Udruženje kozmetickih naucnika (SCS)

Zaga colovic clan IFRA UK
Zaga colovic clan udruzenja britanskin parfimera

Kao strastveni parfimer sa komercijalno kreativnim umom, Zaga radi sa posvećenim i odlučnim pojedincima kako bi im pomogla da pretvore parfem u brend.

Zaga je razvila revolucionarne metode razmene znanja i kreiranja brenda u parfemskoj industriji danasnjice koje su privukle pažnju mnogih klijenata širom sveta od preduzetnika do  kompanija iz UK, Kine, Južne Amerike, Italije, Izraela, Dubaija, Filipina, Singapura, Hong Konga, Malezije, Indije, Kenije i Vijetnama

 

eau de parfume

THE PERFUME ATELIER 

THE PERFUME ATELIER JE RODJEN U LONDONU 

 ODRASTA U BEOGRADU. 

The Perfume Atelier je kreativni parfemski atelje za sve ljubitelje unikatnih, rucno radjenih parfema. U nasem ateljeu mi vam pruzamo prostor u kojem vi pravite parfem uz nasu strucnu pomoc.

. Atelje je opremljen sa najkvalitetnijim parfemiskim sirovinama i  notama za izradu parfema po meri.

Nalazimo se u Beogradskoj 33 u Beogradu, Srbija.

RADNO VREME

Ponedeljak : 11 – 19 h

Utorak : 11 – 19 h

Sreda: 11 – 19 h

Cetvtrak: 11 – 19 h

Petak: 11 – 19 h

Subota: NERADNI DAN

( rezervisano za radionice i privatne klijente po zahtevu)

Nedelja: NERADNI DAN

Ukoliko zelite privatni shopping pozovite telefonom i otvoricemo atelje samo za vas u vreme kada to vama odgovara.

 

napravi parfem

STOJIMO VAM NA RASPOLAGANJU

Za sve informacije u vezi saradnje, parfema, edukacija, radionica, sugestija, ideja i kritika

Email: perfumeatelierbelgrade@gmail.com

Tel: +381 61 6480339