PRVA SRPSKA PARFEMSKA KUCA 

Gde su kreativnost, održivost i personalizacija u srcu svega što radimo, gde vi možete da se izrazite kroz miris.

Zamislite bočicu parfema u kojoj se nalazi samo vaš miris!

 

 

PARFIMER OSNIVAČ

 

Zaga Colovic, osnivač Parfemskog ateljea, predstavlja renomiranog britanskog parfimera i „nos“ sa preko 18 godina iskustva u industriji mirisa i lepote u Velikoj Britaniji. Njeni izuzetni talenat i znanje izrade parfema su naširoko priznati, što ju je dovelo do uspešne saradnje sa nekim od najcenjenijih kompanija širom sveta.

Zaga uz to predaje umetnost i tehnike izrade parfema putem privatnih obuka, dok takođe izrađuje mirise za preduzeća i pojedince pod njihovom robnom markom. Njeno iskustvo u parfemskoj industriji donelo je ne samo uspeh u stvaranju ličnih mirisa, već i u proizvodnji širokog spektra parfema za različite namene.

Iako živi u Londonu, Zaga je često prisutna u Beogradu zbog svog rada u Parfemskom ateljeu. Pored toga, osnovala je i Beauty Handmade, svetski jedini poslovni trening za kreativne preduzetnike u parfemskoj industriji, Skincare Formulator i FOM London Anti Pollution Skincare.

Saradnja sa nekim od najpoznatijih svetskih kompanija kao što su ITV, Virgin, Carlsberg, Live Entertainment, Brand Strategy New York, Start up For Seniors, Westminster Academy i mnogim drugim, govori o kvalitetu njenog rada i posvećenosti industriji lepote i mirisa.

Zaga Colovic predstavlja istaknutog predstavnika parfimerske industrije i njen uspeh u stvaranju originalnih mirisa, kao i poslovnoj ekspertizi, potvrđuje njen status kao jednih lidera u ovoj industriji.

 

 

 

 

 

 

Zaga Colovic parfimer beograd

 

Zaga je ponosni član Britanskog društva parfimera (BPS), Međunarodnog udruženja mirisa (IFRA UK) i Udruženja kozmetičkih naučnika (SCS). Njeno članstvo u ovim organizacijama naglašava njen ugled i posvećenost razvoju i primeni najboljih praksi u industriji mirisa i lepote.

Zaga colovic clan udruzenja britanskin parfimera
Zaga colovic clan IFRA UK

Kao strastveni parfimer sa komercijalno kreativnim umom, Zaga je usmerena na saradnju sa posvećenim i odlučnim pojedincima kako bi im pomogla da pretvore parfem u uspešan brend. Njena revolucionarna metoda razmene znanja i kreiranja brenda u parfemskoj industriji privukla je pažnju mnogih klijenata širom sveta, uključujući preduzetnike i kompanije iz Velike Britanije, Kine, Južne Amerike, Italije, Izraela, Dubaija, Filipina, Singapura, Hong Konga, Malezije, Indije, Kenije i Vijetnama. Ovaj globalni domet pokazuje Zagainu ekspertizu i posvećenost u pružanju usluga visokog kvaliteta širom sveta.

 

 

Zaga je ponosna na svoje brendove koji su stvoreni uz njenu stručnost i kreativnost:

  • FOM London Skincare, koji koristi prvu Anti Pollution tehnologiju za zaštitu kože od štetnih uticaja iz okoline.

  • Beauty Handmade, prva svetska poslovna akademija za home fragrance koja pruža obuke i savete za kreiranje jedinstvenih mirisnih nota i proizvoda za kuću.

  • Skincare Formulator, koji pruža usluge potpune kreacije formulacija za kozmetiku po meri za brendove, uz korišćenje najkvalitetnijih sastojaka i savremenih tehnologija.

Ovi brendovi predstavljaju Zaginu inovativnost i strast prema stvaranju jedinstvenih proizvoda u industriji mirisa i lepote.

 

EDUKATIVNO EKPERIMENTALNE VREDNOSTI 

The Perfume Atelier nudi mogućnost da učestvujete u jedinstvenom i kreativnom procesu stvaranja parfema. Naše stručno osoblje će vas voditi kroz proces stvaranja i upoznati vas sa različitim notama i sirovinama koje se koriste u izradi parfema. Na ovaj način, možete naučiti više o umetnosti parfimerije i istovremeno stvoriti jedinstveni parfem koji će odražavati vašu ličnost i stil.

Napravi svoj parfem

PARFEMSKO MAJSTORSTVO I OKO ZA DETALJE

Svaki sastojak pažljivo je odabran da se uklapa u naše visoke standarde kvaliteta. Naš fokus na ručnoj izradi parfema omogućava nam da unapredimo svaki korak u proizvodnji i da pružimo našim klijentima nezaboravno iskustvo. Ne koristimo posrednike u procesu izrade parfema, već sve sirovine direktno nabavljamo iz laboratorija iz Londona od poznatih svetskih dobavljača. Na taj način možemo da kontrolišemo kvalitet sirovina i da se u potpunosti posvetimo procesu kreiranja jedinstvenih parfema za naše klijente. Sve naše parfeme izrađujemo u našem ateljeu, izbegavajući proizvodne pogone, što nam omogućava da u potpunosti kontrolišemo kvalitet i da se posvetimo svakom detalju u procesu izrade.

 

FILOZOFIJA EKO ODRZIVOSTI BRENDA

U našem ateljeu duboko smo posvećeni ekološkoj održivosti i svesti o uticaju koji imamo na našu okolinu. Svi naši proizvodi su pažljivo upakovani u reciklabilnu ambalažu kako bi se smanjio negativan uticaj našeg poslovanja na planetu. Učestvujemo u programima za reciklažu i smanjenje otpada u našem ateljeu i nastojimo da podignemo svest o održivom načinu života među našim klijentima. Želimo da našim radom inspirišemo ljude da se priključe borbi za očuvanje naše planete i stvorimo bolju budućnost za sve.

napravi parfem

 

The Perfume Atelier je rodjen u Londonu i odrasta u Beogradu, predstavljajući kreativni parfemski atelje za sve ljubitelje unikatnih, ručno rađenih parfema. Naš atelje nudi prostor i stručnu pomoć kako bi vi mogli da kreirate svoj jedinstveni parfem.

Opremljen najkvalitetnijim parfemskim sirovinama i notama za izradu parfema po meri, naš atelje predstavlja idealno mesto za one koji žele da stvore nešto jedinstveno i posebno za sebe ili svoje najdraže.

 

Nalazimo se u Beogradskoj 33 u Beogradu, Srbija.

RADNO VREME

Ponedeljak : 11 – 19 h

Utorak : 11 – 19 h

Sreda: 11 – 19 h

Cetvtrak: 11 – 19 h

Petak: 11 – 19 h

Subota: NERADNI DAN

( rezervisano za radionice i privatne klijente po zahtevu)

Nedelja: NERADNI DAN