THE PERFUME ATELIER JE PRVA SRPSKA NICHE EKSKLUZIVNA PARFEMSKA KUĆA KOJA POSVEĆUJE

SVOJU MISIJU NEVERBALNOJ KOMUNIKACIJU PUTEM MIRISA I OLFAKTORNOG PUTOVANJA

KOJI NAŠE MIRISE ČINI JEDINSTVENIM ISKUSTVOM 

NAŠA INSPIRACIJA PROIZLAZI IZ BOGATE SRPSKE TRADICIJE, S VIZIJOM USMERENOM KA SAVREMENOJ PARFEMSKOJ UMETNOSTI I GLOBALNOJ PREPOZNATLJIVOSTI. SVAKI NAŠ MIRIS JE PAŽLJIVO KOMPONOVANA PRIČA KOJA PRENOSI SNAŽNE EMOTIVNE ODGOVORE I SEĆANJA, ISTIČUĆI VAŽNOST NEVERBALNE KOMUNIKACIJE U IZRAŽAVANJU STILA I INDIVIDUALNOSTI.

 

U srcu Beograda, ušuškana među starim kaldrmisanim ulicama, nalazi se The Perfume Atelier, prva srpska ekskluzivna parfemska kuća koja brižno gradi most između prošlosti i sadašnjosti, spajajući bogatu srpsku tradiciju sa suptilnom umetnošću parfemske kreacije.

Zaga Čolović, britanska parfimerka s više od dve decenije iskustva, donela je svoje talente u Beograd, željna da svoju strast prema parfemima i veštinu stečenu u Londonu prenese u svoju matičnu zemlju. Odlučila je osnovati Parfemsku Kolekciju Belgrade, očaravajući mesto koje oživljava duh Srbije kroz mirise.

 

Svaki parfem

koji nastaje u The Perfume Atelier-u je poput stranice iz knjige – pažljivo komponovana priča koja putuje bez reči, ostavljajući neizbrisiv trag u sećanjima. Inspirisan bogatom kulturnom baštinom, svaki miris nosi u sebi duboke emotivne odgovore i podseća na važnost neverbalne komunikacije u izražavanju individualnosti i stila.

 

U The Perfume Atelier-u,

mirisi nisu samo proizvodi, već portali u svet mašte i sećanja, pozivajući svakoga da se prepusti olfaktornom doživljaju koji ističe jedinstvenost svakog pojedinca.

U The Perfume Atelier-u,

vi ste ne samo kupac, već i protagonist. Vaš izbor mirisa nije samo estetski; to je izraz vaše jedinstvene ličnosti, vaših snova i vaših najdubljih emocija. Vaša priča se isprepliće sa našim mirisima, stvarajući neprocenjivu vezu koja će trajati zauvek.

 

U svetu gde su reči postale svakodnevne, a istinska povezanost retkost,

suočavamo se sa izazovom da izrazimo naše najdublje emocije i vrednosti. Često se osećamo kao da lutamo kroz lavirint neizgovorenih misli, tragajući za načinom da naša srca progovore i nađu istinsko razumevanje. U ovom beskrajnom putovanju, često zaboravljamo na moć mirisa,

suptilnog saveznika koji može otključati vrata naše duše i pomoći nam da izrazimo ono što rečima ne možemo. Tu, na samom pragu neotkrivenih dubina mirisa,  nalazi se naša misija 

Mi smo The Perfume Atelier, posvećeni tome da kroz naše parfeme donesemo toplinu, intimnost i povezanost u živote ljudi. Kroz naše mirisne kreacije, otvaramo vrata ka dubljem razumevanju sebe i drugih, stvarajući prostor gde emocije slobodno teku i istinske veze cvetaju.

 

Naš osnivač parfimer

Zaga Čolović – Raicevic je cenjen parfimer sa preko 19 godina iskustva u industriji mirisa, sa sedištem u Londonu, Ujedinjenom Kraljevstvu. Poseduje magistarsku diplomu iz menadžmenta rizika, a svoj put u parfimeriji započela je pod mentorstvom Britanskog parfimera za kraljevsku porodicu, gde je svoje veštine dovela do savršenstva, usavršavajući spojeve i mirise do najsitnijih detalja.

Zaga Čolović je uložila mnogo truda u svoje obrazovanje iz parfimerije, neprestano tražeći inspiraciju tokom globalnih putovanja kako bi obogatila svoje olfaktorne veštine. Njen neosporni talenat je tražen od strane brojnih brendova, za koje stvara personalizovane parfeme, svaki od kojih nosi pečat neuporedivog sofisticiranosti i luksuza.

Zaga je ponosni član Britanskog društva parfimera (BPS), Međunarodnog udruženja mirisa (IFRA UK) i Udruženja kozmetičkih naučnika (SCS). Njeno članstvo u ovim organizacijama naglašava njen ugled i posvećenost razvoju i primeni najboljih praksi u industriji mirisa i lepote.

Zaga colovic clan udruzenja britanskin parfimera
Zaga colovic clan IFRA UK

 

 

Nalazimo se u Beogradskoj 33 u Beogradu, Srbija.

RADNO VREME

Ponedeljak : 12 h – 20 h

Utorak : 12 h – 20 h

Sreda: 12 h – 20 h

Cetvtrak: 12 h – 20 h

Petak: 12 h – 20 h

Subota i Nedelja :NERADNI DANI