BELGRADE PARFEMSKI REED DIFUZOR 140 ml

rsd9.500,00

Poziv na putovanje kroz uspomene, omogućujući vam da doživite Beograd na jedinstven način kroz reed difuzor. Postavite ga u svoj prostor i dozvolite da miris grada oplemeni vaš svakodnevni život, stvarajući atmosferu koja je istovremeno sveža, topla i nostalgična. Reed difuzor Beograd miris je nevidljiv, ali snažan nosilac gradskog duha, oslobađajući mirise koji prenose priču o Beogradu i stvaraju prostor za nove, nezaboravne trenutke.

 

Sa sposobnošću da delikatno parfemiše prostoriju, reed difuzor Beograd se ističe kao elegantan dodatak koji donosi mirisni pečat Beograda u vaš dom.

Mirisi Beograda su pažljivo usklađeni, čineći reed difuzor unisex iskustvom koje će očarati svakoga ko ga oseti. Sastojci poput bergamota, jasmina, kedra, sandalovine i vanile stvaraju složen mirisni profil koji evocira atmosferu grada i njegovih mnogih lica.

Reed štapići uronjeni u miris prenose suptilan miris Beograda u prostor, stvarajući atmosferu punu emotivnih nijansi. Svežina bergamota se nežno prepliće sa jasminovim pupoljcima na drvetu kedra, stvarajući esencijalne note koje podsećaju na šetnje obalom reke Dunav. Sandalovina doprinosi drvenkastoj harmoniji, dok vanila pruža slatki završetak, poput tople zagrljaja Beograda.