TRAVEL EDITION PARFEMI 10 ml

rsd7.000,00

Travel izdanje parfemi u formatu od 10 ml dolaze iz naše ekskluzivne biblioteke mirisa, koja sadrži devet pažljivo odabranih parfema. Na taj način, možete izabrati parfem koji najbolje odgovara vašem ličnom stilu i preferencijama. Parfemi u travel izdanju od 10 ml su praktični i idealni za putovanja i torbu. Omogućavaju vam da sa sobom nosite omiljeni miris na putovanje bez brige o prekoračenju dozvoljene količine tečnosti u avionu. Takođe su odlični za isprobavanje novih mirisnih nota ili kao poseban poklon za dragu osobu.

Svaki od ovih parfema može se nositi pojedinačno kako bi istakao svoj jedinstveni karakter i mirisne note. Takođe, imate mogućnost da ih kombinujete zajedno koristeći tehniku poznatu kao „perfume layering“ ili slojevito nanošenje. Ova tehnika vam omogućava da stvorite potpuno nov miris kombinovanjem više parfema.

Kombinovanjem različitih parfema možete postići miris koji je jedinstven za vas i koji se savršeno uklapa u vašu ličnost i trenutno raspoloženje. Ovo je kreativan način da istražujete svet mirisa i da stvorite svoj potpuno originalan parfemski potpis.